Девет души са пострадали в катастрофа на пътя Мездра-Ботевград. Катастрофата е

...
Девет души са пострадали в катастрофа на пътя Мездра-Ботевград. Катастрофата е
Коментари Харесай

Девет души пострадаха при тежка катастрофа на пътя Мездра-Ботевград

Девет души са потърпевши в злополука на пътя Мездра-Ботевград. Катастрофата е станала минути преди 20 ч в четвъртък. Ранените са пътували в микробус, който се е блъснал в ТИР. 

Четирима от потърпевшите са приети в болница в столични лечебни заведения, а други петима – в болничното заведение във Враца, споделиха от Центъра за незабавна здравна помощ (ЦСМП) – София.

Сигналът към незабавните екипи е постъпил в 19:58 ч., като към мястото на случая в началото са изпратени две коли за спешна помощ. С едната кола за спешна помощ са превозени двама мъже към столичната болница „ Св. Анна “. По първични данни единият от тях е с травма на главата и подозрение за комоцио, а другият е с травма на крайници, съобщи Българска телеграфна агенция. С втората кола за спешна помощ към болница „ Царица Йоанна – ИСУЛ “ са превозени още двама мъже, като за единия има подозрение за фрактура на тазобедрената кост, а другият потърпевш е с травма на гръдния панер. На мястото на случая в допълнение са  изпратени още три коли за спешна помощ, както и една от филиала за незабавна помощ в Мездра.

Петимата потърпевши, които са настанени в болничното заведение във Враца, са с травми по лицата и крайниците.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР